Fagforbundet Namsos

Fagforeningas forside arkiv

Leder og hovedtillitsvalgt samling

Fagforeningene i Sør-Trøndelag har vært samlet i to dager til konferanse, der de satte store tema som kommunereform, konkurranseutsetting, privatisering og sosial dumping på dagsorden.

Fotballturnering for Qatararbeiderne

6. juni samles fagbevegelsen i Trøndelag til fotballturnering til støtte for arbeiderne som bygger VM stadioner til Qatar VM 2022 under slavelignende forhold. Bli med på Fagforbundet sitt lag og støtt kampen du også!

Nettverksmøte sykepleiere

Seksjon helse og sosial(SHS) inviterer til nettverksmøte for sykepleiermedlemmer. dette vil finne sted på Quality Panorama Hotell, Tiller 24.02.2015 kl. 16.00.

Mange protesterte mot ny Arbeidsmiljølov

Flere tusen arbeidstakere gikk ut i politisk streik mot forslagene til endringer i Arbeidsmiljøloven denne uken. Mange større og mindre arrangementer fant sted rundt om i Sør-Trøndelag.

Kurs for koordineringsledd Trøndelag Brann og redning

Fagforbundet Sør-Trøndelag arrangerte kurs for koordineringsledd i Trøndelag Brann og redningstjeneste 14. januar 2015.

Trekning i julelotteriet 2014

Her er listen over de heldige vinnerne i årets lotteri til inntekt for sykehuset vårt i St. Petersburg. En stor takk til alle som har bidratt.

Stor aktivitet i Forbundsuka

Det var full aktivitet i fagforeningene da Fagforbundet arrangerte forbundsuka forrige uke. Synlighet og aktivitet over hele landet førte til en god medlemsvekst iløpet av uken. I Rennebu var det både stands, arbeidsplassbesøk, pepperkake og gløgg.

Forhandlinger og samarbeid i Russland

Arbeidsplassbesøk, rekruttering av medlemmer og forhandlingskurs står på planen når en liten delegasjon fra Fagforbundet Sør-Trøndelag denne uken besøker våre samarbeidspartnere i vårt søsterforbund ALSWU i de russiske Oblastene (fylkene) Kostroma og Ivanovo.

Områdemøte for område sør.

Fagforbundet Sør-Trøndelag har i dag, 19.11.14 Områdemøte for fagforeningene i område Sør, på rådhuset i Midtre-gauldal.

Samleforsikring for LO-forbund og tillitsvalgte

Forsikringen gjelder for faglig virksomhet for LO og alle forbund tilsluttet LO, samt dere lokale organisasjonsledd.