Fagforbundet Namsos

Fagforeningas forside arkiv

Vi ønsker fortsatt NY KURS med det rød-grønne flertallet!

Fagforbundet har ikke vendt det rød-grønne flertallet ryggen slik Adresseavisa skriver den 18.april 2007. Fagforbundet mener at det rød-grønne flertallet i de siste åra har oppfylt sine konkrete valgløfter på de fleste områder.

Tar vare på de ansatte (Malvik-Bladet)

Kommunestyret skal mandag behandle et av forprosjektene for Værnesregionen. Hovedtillitsvalgt Bente Nilsson, er godt fornøyd med at rettighetene til de ansatte er sikret, samt at prosessen har vært åpen og meget god.

Fylkesmøte 2007

Fagforbundet Sør-Trøndelag avholdte sitt 2. ordinære Fylkesmøte.

Umenneskelig prosess (Adresseavisa 07.03.07)

Det er galskap å si opp helsearbeidere med en slik kompetanse som de som risikerer å måtte gå nå.

Det er en ære å være veileder for en lærling

Dette var et viktig budskap fra seksjonskonferansen i Sør-Trøndelag. Seksjonskonferansen for alle seksjonene ble avholdt i tiden 24. - 25. januar på Quality Panorama Hotel på Tiller i Trondheim. Det møtte totalt 109 delegater.

Fri fagbevegelse

Fri Fagbevegelse er LO-systemets fagblad på nett. Dette er ikke en nettversjon av en papirutgave. Kun unike saker. Linken ligger i boksen litt ned i høyremenyen.

- Prognosene er helt absurde (Adresseavisen 09.01.2007)

Frp-formann Siv Jensen besøkte i ettermiddag kriserammede St. Olavs Hospital i Trondheim. Sammen med lederen i helse og omsorgskomiteen, Harald T. Nesvik, kommunalråd Kristian Dahlberg Hauge og fylkesleder Morten Ellefsen, fikk hun en effektiv innføring i det økonomiske uføret ved sykehuset.

Nytt fra vervefronten nr. 1/2007

I nyhetsbrevet kan du bl.a. lese om medlemsutviklingen. 2006 ble et år hvor Fagforbundet totalt sett økte med 4 254 medlemmer til 290 273. Videre nevnes vervekurs, ny og bedre hjemforsikring og et nytt medlemstilbud: datakortet.

Julen 2006

Vi ønsker alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År og takker for godt samarbeid i året som har gått. De beste julehilsener fra oss alle på fylkeskontoret i Sør-Trøndelag.

Verving november 2006

Tallene for november viser at Sør-Trøndelag også denne måneden hadde en økning. Riktignok ikke så stor som tidligere, men vi øker medlemstallet.