Fagforbundet Namsos

Fagforeningas forside arkiv

LO-forbund splittet om klimatiltak (Adresseavisen 30.10.2007)

De to største LO-forbundene er helt uenige om strategisk viktige miljøspørsmål og klimatiltak.

Rapport støtter kvikksølvofre (Adresseavisen 31.10.2007)

Den nye St. Olavs-rapporten om kvikksølvskader styrker tannhelsesekretærenes sak. Mange hundre vil søke yrkesskadeerstatning.

Dei har lova det (Fagbladet 07.10.2007)

Politikarane har i denne valkampen lova å gjere slutt på tvungen deltid, men mange vil nok prøve å trekkje seg frå lovnadane sine. No må kreftene mobiliserast for å vinne deltidskampen, skriv Fagbladets redaktør Johnny Daugstad.

Vil ha selvstendig AFP-ordning (Fagbladet 07.10.2007)

Fagforbundet vil videreføre en like god AFP-ordning som i dag. Det skal gjøres ved å løsrive den fra Folketrygdens tidligpensjon.

Brenner for "sine" syke barn

Foreldrene ga dem fra seg, men renholderne Eli og Rita ved Søbstad sykehjem har tatt dem til seg. Hvert år kjører Eli Pettersen og Rita Bue buss til St. Petersburg for å dele ut klær, leker og utstyr til HIV-smittede barn.

Mer enn varslet til kommunene (Fagbladet 05.10.2007)

Statsbudsjettet for 2008 legger opp til at de samlede inntektene til kommunesektoren skal vokse med 6,2 milliarder.

Ambulanse er helseforetakenes ansvar (Fagbladet 04.10.2007)

Fagforbundet krever at regjeringen tar styring over helseforetakene for å sikre at ambulansetjenesten blir et offentlig ansvar.

Tur til St. Petersburg 30. august - 7. september 2007

Vi drar fra Trondheim sent torsdag kveld, 30 forventningsfulle deltagere og to sjåfører. Hadde planer om å kjøre over Brekken, men der var det snø (vi skriver august!), så det ble via Sundsvall i stedet.

- Ta vare på lærlingene (Opdalingen 04.09.2007)

I går var Fagforbundet på tokt for å se hvordan det stod til med de ansatte i Oppdal kommune. Første stopp på befaringen var Oppdal helsesenter.

Alle kom helskinnet fra politisk duell (Hitra-Frøya 30.08.2007)

Men politikere avslørte nye takter både i synet på en framtidig Sistranda skole og samarbeidskonstellasjoner etter valget, under onsdagens valgdebatt på Sistranda.