Fagforbundet Namsos

Fagforeningas forside arkiv

Kjempetilbud: Videreutdanning innen eldreomsorg

Til høsten kan du gå en fagskoleutdanning innen eldreomsorg med vekt på demens i Trondheim. Med ingen studieavgift er dette et veldig godt tilbud.

Samling for seksjonsledere SKKO

13.juni var seksjonsledere i SKKO, Sør-Trøndelag samlet til en dagsamling i Trondheim. På programmet sto blant annet Landsmøtedebatt og et besøk på Rockheim.

Streiken er over!

13 dager med streik i KS området er over og en stor takk til alle involverte for flott innsats og stor ståpåvilje. Kjæmpebra!!

Streikekaffe

Streikende finner sammen for å beholde kampviljen. Ved Strinda barnehager i Trondheim har de streikekaffe hjemme til et av medlemmene hver dag klokken 12.

Avlysning av kurs!

pga av den pågående streiken avlyser vi følgende kurs:

Nær 2500 medlemmer ute i streik

Streiken i KS og Staten fortsetter. Nå er tilsammen nær 2500 medlemmer i Fagforbundet Sør-Trøndelag tatt ut i streik.

God stemning på Oppdal

Streikeleder Jan Nøstberg rapporterer til OPP avisa om god stemning og god støtte til de streikende. Fra tirsdag 29. mai trappes streiken ytterligere opp på Oppdal og i resten av Sør-Trøndelag.

Fagforbundet streiker i Sør-Trøndelag

Fagforeninger i 5 kommuner har tatt ut medlemmene sine i streik. Første streikedag har streikeviljen vært på topp. Helgetilleggene må opp, og tiltak mot deltid må til.

Bowling for Stavern deltakere

28 deltagere fra Sør-Trøndelag skal i juni på Sommerkonferansen i Stavern, 15 av de møttes for en bli kjent kveld med bowling.

Ledersamling

Hva er godt fagforeningsarbeid? Hvordan gi medlemmene i Fagforbundet et best mulig tilbud? Hvordan få vedtak i kommunestyrer og storting til å bli slik våre krav er?