Fagforbundet Namsos

Fagforeningas forside arkiv

Fagforbundet streiker i Sør-Trøndelag

Fagforeninger i 5 kommuner har tatt ut medlemmene sine i streik. Første streikedag har streikeviljen vært på topp. Helgetilleggene må opp, og tiltak mot deltid må til.

Bowling for Stavern deltakere

28 deltagere fra Sør-Trøndelag skal i juni på Sommerkonferansen i Stavern, 15 av de møttes for en bli kjent kveld med bowling.

Ledersamling

Hva er godt fagforeningsarbeid? Hvordan gi medlemmene i Fagforbundet et best mulig tilbud? Hvordan få vedtak i kommunestyrer og storting til å bli slik våre krav er?

Tur til St. Petersburg 30. august - 7. september 2012

Tradisjonen tro inviterer Fagforbundet Sør-Trøndelag "Aksjon Aidsbarn i Russland", til tur til St. Petersburg. Hovedmålet med turen er å besøke sykehuset som har ansvaret for "Aidsbarna" våre.

Fylkesvinnere

Fylkesmesterskapet i Barne- og ungdomsarbeiderfaget og Helsefagarbeiderfaget gikk av stabelen i Melhus hallen torsdag 26. april. Fosen gjorde rent bord, og alle vinnerne er medlem i Fagforbundet.

Fylkesmesterskap i barne- og ungdomsarbeiderfaget og helsefag!

26.april kl 0830 åpner ordføreren i Melhus mesterskapet i Melhushallen. Til sammen 11 lag skal konkurrere om tittelen fylkesmester. 8 lag i helsefag og 3 lag i barne - og ungdomsarbeiderfaget.

Åge besøkte barnehagen

Åge Aleksandersen og Fagforbundet Sør-Trøndelag inntok Bergheim barnehage for å takke barna i Karinelund barnehage og Bergheim barnehage.

Fagforbundet Sør-Trøndelag

Ansatte og tillitsvalgte på fylkeskretsens kontor har personalsamling 11.-12. april. Kontoret er derfor stengt disse dagene. Tillitsvalgte er å treffe på mobil.

Linn Elin på ungdomskurs

I disse dager er 19 nye ungdomstillitsvalgte samlet i Kristiandsund for tre dager med opplæring i Fagforbundet og rollen som ungdomstillitsvalgt.

Tilbud om full jobb i Trondheim kommune

Alle ansatte ved et nytt sykehjem på Dragvoll skal få tilbud om heltid, skriver Adresseavisen 13.mars. – Kristin Sæther, leder i Fagforbundet Trondheim, applauderer.