Fagforbundet Namsos

Fagforeningas forside arkiv

Mange møtte på fanemarkering for de streikende frisørene

- La håret gro, ikke støtt NHO! Ropte tillitsvalgte og medlemmer i LO felleskapet så det jomet i gatene i Trondheim når det ble arrangert fanemarkering til støtte for de streikende.

Frisørene streiker - la håret gro!

Fagforbundet sa ja til meklerens skisse, mens NHO sa nei. Med det tvang de frisørene ut i en lockout lignende streik. Frisørene krever ei anstendig lønn og leve av. Nå blir det fanemarkering!

Tur til St. Petersburg 10.-19. september 2014

Tradisjonen tro inviterer Fagforbundet Sør-Trøndelag "Aksjon Aidsbarn i Russland", på tur til St. Petersburg. Hovedmålet med turen er å besøke sykehuset som har ansvaret for "Aidsbarna" våre.

Fylkeskontoret er uten telefon i dag 14. mai

Vi er å treffe på mobil. Se under meny Fylkesstyret og ansatte

Gratulerer med dagen fagforeningskamerater

Viste du at 1. mai dagen egentlig skulle være en engangs demonstrasjon for kravet om 8 timers arbeidsdag, og at barnetog var et viktig innslag på starten av 1900 tallet? Organisasjonsekretær Tarjei Leistad har blogget om historien på Fagbloggen.

Hovedtillitsvalgte vil bli best

Fagforbundet Sør-Trøndelag inviterte til den årlige samlingen for hovedtillitsvalgte. Refleksjon, erfaringsutveksling og aktuelle temaer er med å gjøre gode tillitsvalgte enda bedre.

Fagarbeidere konkurrerte om å være Sør-Trøndelags beste!

Fylkesmesterskapet i helsefagarbeiderfaget og barne- og ungdomsarbeiderfaget ble arrangert 27. februar på Strinda videregående skole i Trondheim. Lag fra hele fylket deltok, og viste fram det beste av unge fagarbeidere i Sør-Trøndelag.

Pressemelding: Fylkesmesterskap i barne- og ungdom og helsefagarbeider faget

Det arrangeres fylkesmesterskap i barne- og ungdom og helsefagarbeider faget på Strinda videregående skole, torsdag 27. februar kl 08.30. Kom å se.

Fagforbundet styrker innsatsen mot Norsk helsenett

Fagforbundet Sør-Trøndelag og Fagforbundet Troms har fagforeninger med medlemmer ansatt i Norsk helsenett. For å bedre tilbudet til medlemmene styrker nå forbundet koordineringen av arbeidet ved å etablere ett koordineringsledd.

Nattevaktene på kurs

Seksjon helse og sosial arrangerer fagdag om nattarbeid og kosthold for nattevaktene. En smekk full sal på Quality Panorama på Heimdal blir blant annet utfordret på å lage sin egen kostplan.