Fagforbundet Namsos

Fagforeningas forside arkiv

Fagforbundet Sør-Trøndelag

og Kompetansesenteret i Trondheim - sentralbordet er stengt tirsdag 11. og onsdag 12. oktober

Seksjonsarbeid og hersketeknikker

Seksjonsarbeid og hersketeknikker var satt på dagorden når seksjon helse og sosial, og seksjon kontor og administrasjon i Sør-Trøndelag samlet sine lokale seksjonledere på samling.

Kommunikasjon på dagsorden

Medlemmer i seksjon kontor og administrasjon i de tre midtnorske fylkene samlet seg til to dager i kommunikasjonens tegn i Molde.

Åge og Sambandet i Trondheim

Stemningen sto i taket da Åge og sambandet entret scenen på hjemmebane i Trondheim tirsdag kveld.

Valgkampen startet i Midtre Gauldal

Fagforbundet Sør-Trøndelag og fagforeningene i Sør-Trøndelag oppfordrer medlemmene sine til å bruke stemmeretten. Dette skal gjøres hjennom en omfattende valgkamp over hele fylket de 4 siste ukene før valget.

AKTIVITETSPLAN OPPDATERT

pr 26. juli. Flere nye aktiviteter.

May kan bli hele Norges helsefagarbeider

Kåringen "hele Norges helsefagarbeider" er for alvor i gang. Tirsdag 21. juni ble May Furunes kåret til hele Sør-Trøndelags helsefagarbeider og er dermed Sør-Trøndelag sin kandidat i den store nasjonale kåringen.

Engasjerte pensjonister

Mange pensjonister hadde møtt fram i Hornemannsgården i Trondheim på pensjonistkonferanse. Hovedtema var boka Gull verdt, skrevet av Helge Gudmundsen.

80 medlemmer fra private barnehager samlet til fagdag

Kjente og kjære Eli Rygg var en av to foredragsholdere når Fagforbundet Sør-Trøndelag inviterte medlemmer i private barnehager til en fagdag.

LENE HAR BESTÅTT FAGPRØVEN

Vi gratulerer vår lærling i kontor- og administrasjonsfaget med fagbrevet. Fagprøven gikk strålende. Ikke bare besto Lene, men hun gjorde det med glans: Bestått meget godt!